LAATSTE NIEUWS...

Kittens verwacht!
Lees meer...


Xana en Candy zijn beiden HCM/PKD negatief bevonden!


Artikel over bloedgroepen,
lees meer...


Foto album van onze katten, verleden en heden!


Gastenboek


Welkom

Wij zijn een Devon Rex cattery in Dirksland, Goeree-Overflakkee (Zuid Holland) met als doel om gezonde, lieve en vooral ook sociale kittens te fokken.
Om de gezondheid te bevorderen, dan wel behouden, het inteelt te verlagen en om meer vitaliteit in het ras te brengen, zal ik zo nu en dan ook raskruisingen gebruiken in mijn fokprogramma, dit met toestemming van mijn vereniging Mundikat.Al onze ouderdieren zijn FIV en FeLV negatief en ze worden getest op PKD, CMS, Patella Luxatie en regelmatig op HCM en de bloedgroep wordt bepaald indien nodig. Alle testresultaten zijn bij ons ter inzage en worden met de kittens meegegeven.
De meeste HCM en PKD uitslagen zijn terug te vinden op HCMfoundation en/of pawpeds.
Onze katten horen echt bij ons gezin, ze zijn in de eerste plaats onze huisdieren.
Onze kittens groeien op in de huiskamer en krijgen zoveel mogelijk liefde en aandacht en ze groeien op met onze 3 kinderen en hond en zullen dus gewend zijn aan een druk gezin.
Ik ben lid van Mundikat (FIFe) en van de werkgroep Rexen en Sphynxen.In januari 2017 ben ik gestart met de opleiding Katten gedragstherapie (FGT) aan de
Katten Academie. Deze hoop ik ergens in 2018/2019 af te ronden, de deelcertificaten
voor M1, M2 en M3 heb ik inmiddels behaald.
Door de kennis die ik op heb gedaan tijdens deze opleiding kan ik mijn kittens een nog betere start geven wat betreft de socialisatie.

Sinds november 2017 ben ik gediplomeerd kattentrimmer en heb ik inmiddels mijn eigen kattentrimsalon geopend genaamd Catified. Dit is naast het fokken ook echt een ware passie!